TIJDELIJKE EXTRA RUIMTES

1/6

Stay Safe - Dressing room

De huidige richtlijnen zorgen in veel bedrijven, sportclubs en scholen voor problemen bij de capaciteit van de kleedruimtes. Er is simpelweg niet voldoende ruimte. Met de Stay Safe Dressing room bouwen we een tijdelijke naar wens ingerichte kantine op locatie.

Met deze visuals stellen we een aantal mogelijke oplossingen voor die in een tent voorzien kunnen worden (o.a. meubilair, spiegels en kluisjes). 

Stay Safe - Lunch area

De huidige richtlijnen zorgen in veel bedrijfskantines en -restaurants voor problemen. Er is simpelweg niet voldoende ruimte. Met de Stay Safe Lunch Area bouwen we een tijdelijke naar wens ingerichte kantine op locatie.

Met deze visuals stellen we een aantal mogelijke oplossingen voor die in een tent voorzien kunnen worden. De tent kan o.a. voorzien worden van meubilair, koelingen​, decoratie of zelfs een volledig ingerichte keuken.

1/7

Stay Connected - Ontmoetingsunit

Een unit van 6x3m maakt een einde aan het sociaal isolement. We richten deze in met divers meubilair om familie of naasten de mogelijkheid te bieden elkaar te ontmoeten buiten de risico's die een bezoek binnen de muren met zich mee brengt. Bij de inrichting wordt rekening gehouden met materialen die makkelijk en snel te reinigen en te desinfecteren zijn.

De unit kan optioneel aangevuld worden met een terras, een desinfectie instrument en/of een STAY COOL unit. 

1/10

Stay Connected Meeting Tents

Door de social distance dreigen bestaande vergaderzalen in sommige gevallen te krap te worden.

Met deze oplossing worden tenten op maat ingericht tot functionele vergaderzalen.

De ruimtes worden desgewenst ingericht met meubilair, scheidingswanden of airco maar ook voor een koffiezetapparaat, koelkast, TV-scherm of flipchart ben je bij ons aan het juiste adres.

Stay Alert Nederland

Aalsterweg 262

5644 RK Eindhoven

040-85 13 909

info@westayalert.nl

© 2020 by PINKORANGE