TELSYSTEEM

AUTOMATISCHE REGULATIE VAN HET AANTAL BEZOEKERS

Telsysteem

Het geavanceerde telsysteem van Stay Alert telt iedere inkomende en uitgaande persoon en geeft dit duidelijk weer op een scherm, zodat iedereen kan zien wanneer het maximaal aantal bezoekers in een ruimte zoals een winkelcentrum, bibliotheek, museum of supermarkt is bereikt. 

Het onderste deel van het scherm kan gebruikt worden voor een filmpje met informatie of een commercial.

Dit systeem is stand-alone en eenvoudig om te installeren.

Telsysteem plus

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 30% van de Nederlanders moeite heeft om de afstand van anderhalve meter te bewaren in publieke ruimtes.

 

Vanaf 1 juni worden de COVID-19 maatregelen vanuit de overheid weer versoepeld. Hoe zorgt uw gemeente ervoor om de drukte te beperken? Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over de drukte bij specifieke publieke ruimtes op bepaalde momenten? Hoe vraagt u ze om verantwoordelijkheid te nemen en de drukke ruimtes niet op te zoeken? 

Het systeem onderscheidt zich door een overzichtelijk dashboard dat gemakkelijk te koppelen is met bijvoorbeeld een eigen webpagina of app waardoor iedereen de status van de drukte in de winkelstraat, winkelcentrum, speeltuin, strand en het park kan raadplegen en daarop het vertrek kan aanpassen.

Stay Alert Nederland

Aalsterweg 262

5644 RK Eindhoven

040-85 13 909

info@westayalert.nl

© 2020 by PINKORANGE