OVER STAY ALERT NEDERLAND

WE ARE HERE TO SUPPORT YOUR SAFE WORKPLACE.

ONZE MISSIE

 

Stay Alert Nederland is uw totaalaanbieder als het gaat om het herinrichten van uw bedrijf of instelling. Het is onze missie om u te ontzorgen bij de keuzes die u als ondernemer, werkgever of initiatiefnemer moet maken om een zo veilig en comfortabel mogelijke (werk)omgeving te creëren in de huidige anderhalve meter samenleving. U kunt bij ons terecht voor advies èn voor een compleet pakket aan oplossingen. Wij bieden u een totaaloplossing op maat, zodat u zelf de focus kunt leggen op uw core business en daarmee een inhaalslag kunt maken.

 

 

SAMENWERKING

Stay Alert is een spin-off van het Eindhovense evenementenbureau PinkOrange in samenwerking met Benelux' grootste eventsupplier Total-e. 'Organiseren, faciliteren en omdenken zitten in ons DNA. Veiligheid- en hygiënerichtlijnen zijn voor ons niets nieuws en we managen dagelijks 'the crowd'. Denk aan het bouwen van tijdelijke installaties, het in kaart brengen van looproutes, het inrichten van wachtrijen en het verstrekken van informatie. Allemaal onderdelen die ook bij de operatie van bedrijven in de nieuwe anderhalve meter samenleving een cruciale rol spelen', aldus Francois Verhoeven (mede-eigenaar Stay Alert en eigenaar van evenementenbureau PinkOrange).

Aan onze zijde staan een aantal Arbeidshygiënisten en Hoger Veiligheidskundigen. Zij weten alles omtrent RI&E’s, de actuele RIVM richtlijnen, Arbowetgeving, AVG, virus- en bacteriepreventie en biologische agentia. Dit zorgt ervoor dat alles wat we doen voldoet aan de huidige normen. Ze houden nauwlettend de ontwikkelingen rondom COVID-19 in de gaten, zodat we u continu kunnen voorzien van kloppend advies en passende oplossingen.

TOGETHER WE STAY ALERT. 

Stay Alert Nederland

Aalsterweg 262

5644 RK Eindhoven

040-85 13 909

info@westayalert.nl

© 2020 by PINKORANGE