STAY ALERT PRODUCTEN

TOTAALAANBIEDER VOOR EEN SCHONE, VEILIGE EN COMFORTABELE WERKOMGEVING

Stay Alert is in het leven geroepen om bedrijven en instellingen te faciliteren in het creëren van een veilige en schone werkomgeving volgens de RIVM-richtlijnen. Alle producten zijn gerectificeerd en scherp geprijsd en van de meeste producten is een constante voorraad aanwezig. 

 

Bij Stay Alert kun je terecht voor producten in 8 categorieën.

Bij BESCHERMINGSMIDDELEN  vind je een selectie van gecertificeerde items om veilig te kunnen werken. Denk hierbij aan mondmaskers, chirurgische maskers, nitril handschoenen en gezichtsbeschermers (face shields).  

 

Meubilair en materialen dat in verhuur wordt aangeboden om een ruimte tijdelijk in te richten als kantoor, kantine, vergaderzaal, wachtruimte, klaslokaal of studiezaal om zo te kunnen voldoen aan de anderhalve meter richtlijn. Tevens verkopen we onder deze noemer producten die ingezet kunnen worden als de richtlijn moeilijk te realiseren is, bijvoorbeeld plexiglas afscherming, gezichtsbeschermers en rood/wit afzetlint.

Ben je op zoek naar unit welke real time TEMPERATUURMETING uitvoert? Ook dan ben je bij Stay Alert aan het juiste adres. De Stay Cool unit voert real-time temperatuurmetingen uit aan de ingang van een ruimte, geeft tegelijkertijd instructies en maakt handen ontsmetten mogelijk. Volledig in lijn met de privacywetgeving. We bieden hier verschillende oplossingen en toepassingen voor. Indien gewenst op maat voor winkels, bedrijven, scholen, kantoren, fabrieken, instellingen, bijeenkomsten en horecagelegenheden.

Handen wassen en het gebruik van DESINFECTIE blijven de belangrijkste maatregelen om de verspreiding van virussen en bacteriën tegen te gaan. Stay Alert biedt scherp geprijsde desinfectiezuilen welke indien gewenst gecustomized kunnen worden met logo of zelfs volledig gebrand kunnen worden in de huisstijl van jouw bedrijf. Onze desinfectievloeistof is los bij te bestellen en tevens in abonnementsvorm af te nemen. Zo hoef jij nergens meer aan te denken!

Onze TELSYSTEMEN zijn speciaal ontwikkeld om bezoekersstromen in winkelstraten, parken en recreatiegebieden te kunnen reguleren. Het geavanceerde systeem houdt exact bij hoeveel bezoekers er in de winkelstraat of ander gebied naar keuze aanwezig zijn en op de website van de gemeente kunnen inwoners vooraf checken hoe druk het is.

 

De TIJDELIJK EXTRA RUIMTES van Stay Alert bieden uitkomst wanneer je door de 1,5m regelgeving ruimte te kort komt. Volledig aan te passen en in te richten naar wens. 

Onder INRICHTING vallen niet alleen diverse meubellijnen t.b.v. het inrichten van de tijdelijke extra ruimtes maar ook diverse materialen om je huidige werkomgeving RIVM-proof te maken. Denk hierbij aan schermen van veiligheidsglas of aan bureaus met ingebouwde schermen.

Wil je jouw medewerkers, klanten en bezoekers nét wat meer aanmoedigen om de nieuwe richtlijnen op te volgen? Ook voor de nodige SIGNING kun je bij ons terecht! We bieden standaard ontwerpen aan maar uiteraard zijn designs op maat ook mogelijk. In-house geprint dus zeer snel te leveren.  

Wordt er binnen jouw bedrijf nog op afstand gewerkt en ben je opzoek naar meer verbinding tussen de medewerkers?

Of is die belangrijke kick-off of vergadering gecanceld en ben je op zoek naar een alternatieve mogelijkheid om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen? Of mis je gewoon de gezellige vrijmibo's? Neem dan een kijkje bij onze LIVESTREAM mogelijkheden. 

WE STAY ALERT. JIJ TOCH OOK?

*Note: wekelijks updaten we het assortiment met nieuwe en relevante oplossingen. Neem contact met ons op als u opzoek bent naar een product of oplossing die (nog) niet op onze website staat. We bieden graag hulp!

Stay Alert Nederland

Aalsterweg 262

5644 RK Eindhoven

040-85 13 909

info@westayalert.nl

© 2020 by PINKORANGE