TOGETHER WE STAY ALERT

STAY ALERT

Stay Alert is een spin-off van PinkOrange, een creatief evenementenbureau uit Eindhoven in samenwerking met Total-e, de grootste eventsupplier in de Benelux.

Middels Stay Alert zetten wij samen onze brede expertises, flexibiliteit, diversiteit en hands-on mentaliteit uit de eventsector in, om de heropstart van bedrijven in de nieuwe samenleving te faciliteren. Een heropstart van het dagelijks leven waarin we ons veilig kunnen voelen. 

Organiseren en plannen zit in ons DNA. Veiligheid- en hygiënerichtlijnen zijn voor ons niets nieuws en we managen dagelijks ‘the crowd’. Denk aan het bouwen van tijdelijke installaties, het in kaart brengen van looproutes, het inrichten van wachtrijen en het verstrekken van informatie. Allemaal onderdelen die ook bij de heropstart van bedrijven een cruciale rol spelen. 

 

Stay Alert biedt als eerste een compleet aanbod van tools die bedrijven kunnen ondersteunen in de nieuwe 1,5 meter samenleving. Dit doen we middels vijf pijlers; Stay Cool, Stay Clean, Stay Informed, Stay Seated en Stay Connected. 

We Stay Alert. Jij toch ook?​

De basis van STAY COOL is een unit, ontwikkeld door een Belgisch bedrijf, die real-time in 2 seconden een temperatuur meting uitvoert, instructies geeft en handen ontsmetten mogelijk maakt. We bieden verschillende oplossingen op maat om te plaatsen in ingangen van winkels, bedrijven, scholen, kantoren, fabrieken, bijeenkomsten en horecagelegenheden.

Stay Alert - stay cool & clean 5.jpg
1458825266,5948.jpg

STAY CLEAN Handen wassen staat nog altijd met stip op nummer één om de verspreiding van virussen en bacteriën tegen te gaan. Verschillende pop-up en contactloze oplossingen bieden de mogelijkheid om deze richtlijnen extra onder de aandacht te brengen.

STAY INFORMED Het implementeren van preventieve maatregelen en het verstrekken van juiste informatie zijn onmisbaar. Stay Alert werkte een aantal visuele informatiedragers uit om naar uw medewerkers, bezoekers, klanten, leveranciers en gasten duidelijk te communiceren over de algemene en specifieke maatregelen. Zowel on-site als digitaal.

Knipsel.PNG

Door de opgelegde 'social distancing' moeten diverse ruimtes wellicht anders worden ingericht of zelfs tijdelijk compleet worden bijgebouwd. Denk aan kantoren, kantines, vergaderzalen, wachtruimtes, kleedkamers en klaslokalen. STAY SEATED verhuurt alle benodigdheden om deze ruimtes te creëren. In de selectie van meubilair is gekeken naar makkelijk te onderhouden materialen.

STAY CONNECTED creëert pop-up ruimtes om familieleden elkaar te laten ontmoeten op een plek buiten bijvoorbeeld het woon-zorgcentrum, verzorgingstehuis of ziekenhuis. Een bezoekersruimte waarin rekening gehouden is met 1,5 meter afstand, met makkelijk te onderhouden materialen en met de mogelijkheid om een terras te installeren.

Daarnaast zijn de units geheel naar eigen wens in te richten en dus ook in te zetten als externe receptie, wachtruimte, kleedkamer, vergaderruimte of tijdelijk studio. 

De units zijn uit te breiden met desinfectie-stations, temperatuurmeting, aparte in- en uitgangen, schermen t.b.v. afstand en automatische reiniging d.m.v. desinfectie vernevelaars. Neem contact op voor meer informatie.

Stay Alert - stay connected 3.jpg

Stay Alert Nederland

Aalsterweg 262

5644 RK Eindhoven

040-85 13 909

info@westayalert.nl

© 2020 by PINKORANGE