DE TOTAALAANBIEDER VOOR EEN VEILIGE, SCHONE EN COMFORTABELE WERKOMGEVING

IK ONTVANG GRAAG VRIJBLIJVEND ADVIES!
 

STAY ALERT

De impact van de maatregelen van de overheid op de voorzetting van uw bedrijf is waarschijnlijk groot. De maatregelen van het RIVM zijn niet altijd vanzelfsprekend te implementeren of te handhaven.

 

De verwachting is dat er langere tijd sprake gaat zijn van een anderhalvemeter-samenleving. Daarom heeft het Ministerie van Sociale Zaken (SZW) aangegeven dat bedrijven prioriteit moeten geven aan viruspreventie. Structureel moet het worden opgegeven in de RI&E op basis waarvan je praktische maatregelen neemt om de werkzaamheden veilig te kunnen voorzetten.

 

En deze maatregelen gaan vaak een stuk verder dan simpelweg de bureaus en stoelen wat verder uit elkaar zetten of de kantinetijden de reguleren. Denk bijvoorbeeld ook aan het vervoer naar het werk, bedrijfshulpverlening, de schoonmaak, afspraken voor mensen die naar derden gaan en gaan zo maar door.
Onze experts geven je eenvoudig en snel advies op maat waar je echt iets mee kunt. Ook als we straks weer teruggaan naar ‘normaal’.

WE ARE HERE TO SUPPORT YOUR SAFE WORKPLACE

ADVIES

Onze onafhankelijke gecertificeerde Arbeidshygiënisten en Hogere Veiligheidskundigen weten alles omtrent RI&E’s, de actuele RIVM richtlijnen, Arbowetgeving, AVG, virus- en bacteriepreventie en biologische agentia.

 

Zij komen graag bij u langs om een check op het pand/terrein uit te voeren of om met de aanwezige house veiligheidsexpert kennis uit te wisselen over de te nemen hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Na afloop van de site visit ontvangt u een vrijblijvend adviesrapport en kunt u direct aan de slag met het eventuele herinrichten van uw werkomgeving. En wist u dat je bij Stay Alert ook terecht kunt voor de benodigde producten en faciliteiten?

OPLOSSINGEN OP MAAT DIE PASSEN BIJ UW BEDRIJFSDOELSTELLINGEN

VOOR WIE?

Het advies op maat is er voor iedereen die zijn of haar bedrijf zo veilig en hygiënisch mogelijk wil inrichten. Voor kleine en grote bedrijven. Van horecazaken tot fabrieken en van kantoren tot onderwijsinstellingen.

 

WAAROM STAY ALERT?

Tegenwoordig zie je de door de bomen het bos niet meer. Stay Alert is dé totaalaanbieder die iedere organisatie helpt en blijft helpen om veilig en schoon te werken. Advies en producten onder één dak. En dat met één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

GECERTIFICEERDE EXPERTS

Advies door onafhankelijke gecertificeerde experts!

SLIMME OPLOSSINGEN

Voor elk type bedrijf een perfecte oplossing!

 

SCHERPE PRIJZEN

Zodat u niet te veel betaalt!

ONE STOP SHOP

Alles in huis voor een veilige en efficiënte heropstart én om te blijven draaien!

 

GROTE VOORRAAD

De meeste producten kunnen wij direct uit eigen voorraad leveren
 

DOWNLOAD GRATIS WHITE PAPER


Download hieronder de gratis white paper met een algemeen stappenplan voor uw bedrijf om veilig en schoon te werken. Zo kunt u direct zelf aan de slag met het herinrichten volgens de RIVM voorschriften.  Kosteloos, overzichtelijk en snel!

Vul je gegevens in om de gratis whitepaper te downloaden

Stay Alert Nederland

Aalsterweg 262

5644 RK Eindhoven

040-85 13 909

info@westayalert.nl

© 2020 by PINKORANGE